4 Ekim 2015 Pazar

Hayalinizdeki Baby Shower Partisini hazırlanırken …


Hayalinizdeki Baby Shower Partisini hazırlanırken …
Baby Shower partisi bebeğin doğumundan GENELLİKLE bir kac ay sonra düzenliyoruz. Hamileliğin son aylarinda anne adayına  mükemmel bir motivasyon Kaynağı oluşturan çok güzel bir etkinliktir.Baby shower Partisinin Amacı sevdiklerinizle Birlikte OLUP çok kıymetli bebeğinizin gelisini kutlamanın yanısıra, ONUN Bir takım ihtiyaçlarını da karşılamaktır. Bu sebeple anne adayının parti öncesinde ve İhtiyaç listesini hazırlaması. Sevdikleriyle paylaşması Önemlidir ettik
(. Makarna, Kurabiye, Cupcake VB) Parti Için davetlilere Çeşitli ikramlıklar ziyaretinde doğacak bebeği hatırlatacak küçük hediyeler Hazırlanır. Genelde sadece sadece Kadınların Katıldığı Baby Shower partisine Günümüzde artık erkeklerin ziyaretinde baba adayının da Katıldığı görülmektedir.
Bebek Duş partilerinde Çeşitli eğlenceli oyunlar oynanır, makarna, kurabiye, kek, yemek şekerlemeler afiyetle yenir ettik. Partinin Sonuna doğru anneye Alınan bütün, hediyeler teker teker Açılır.
Peki siz de bebeğiniz Için Bir Baby Shower partisi mi yapmak istiyorsunuz ? Öyleyse kusursuz Bir Baby Shower partisini adım adım olusturmak Için www.dileksbabyshower.com sitesine göz atabilirsiniz.
Parti Zamanı!
Misafirleri birbirleriyle tanıştırın.
Kalabalığa Karışın partinizin tadini çıkarın.
Bol bol yiyin.
Bebek Fotoğrafçınızın Sizin sevdiklerinizin birbirinden güzel fotoğraflarını çekmesi için kocaman gülümseyin!
Oyunlar oynayın.
Sevdiklerinizin bebeğinize Getirdiği hediyeleri Açın.
Bir arkadaşınızdan hangi hediyeyi kimin Tarafından verildiğini yazması konusunda yardım isteyin.
Bir arkadaşınızdan hediye paketlerinin oluşturacağı kağıt Diğer ATIKLARI toplaması İçin Yardım Isteyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder